@werkt trapt af

De geboorte van @werktEen mooi moment. Het eerste blogbericht, de aftrap, de geboorte van iets nieuws. @werkt, een plek voor mij, Edwin van der Sande, om te delen. Delen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Met onderwerpen  uit de volle breedte van het vak.

Waarom? Dagelijks werk ik gepassioneerd in ons vakgebied. Spreek mensen, lees berichten, blogs en artikelen. Ben betrokken bij onderzoeken en opleidingen. Bespreek campagnes, social media- en wervingsacties. Op al die momenten doe ik inspiratie op en leer ik iets. Een positieve of negatieve leerervaring. Vanaf nu zal ik die ervaringen hier beschrijven en je deelgenoot maken van mijn gedachte. Dus waarom? Omdat ik jou ook het plezier, maar vooral ook het nut en de toegevoegde waarde van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment wil laten beleven. Voor nu en straks, veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>