Over @werkt

@werkt is een blog over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, een vakgebied dat mij fascineert en blij maakt.
Ik blog over dit vak in de volle breedte, over alles wat er bij het organiseren van arbeid komt kijken. Soms met een knipoog, maar altijd serieus. Ik laat mij inspireren door wat ik lees en dagelijks tegenkom, en deel dit graag met je.

 

Mijn visie

Door je recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie-activiteiten zorg je als organisatie voor een goede in- en doorstroom van duurzaam inzetbare medewerkers, ongeacht de vorm van het dienstverband. Het doel is de continuïteit, flexibiliteit en kennisbehoud van de organisatie waarborgen.
Een discipline waarbij HR en (marketing)communicatie proactief samenwerken om op zowel korte als langere termijn resultaat te boeken.

Wie ben ik?

Edwin van der Sande, een specialist die het wervingsproces kan optimaliseren en weet wat er binnen een organisatie moet gebeuren om dit voor elkaar te krijgen. Iemand die verstand heeft van arbeidsmarktcommunicatie, bekend is met de moderne middelen om de juiste doelgroep aan te spreken en de weg weet in de wereld van social media. Een enthousiaste professional die stevig in zijn schoenen staat… en vooral ook iemand die met veel plezier werkt in dit mooie vakgebied.

Naast mijn werk luister ik graag naar muziek, vooral als het live is. Ik ben fanatiek duiker en onderwaterfotograaf en schrijf publicaties voor verschillende duikmagazines. Als community manager bij DuikeninBeeld.tv deel ik mijn duikhobby en enthousiasme en geef ik andere duikers en fotografen graag een podium om ook hen het plezier, de beelden en ervaringen te laten delen.

Meer weten?

Wil je eens sparren over arbeidsmarktcommunicatie en personeelswerving, neem gerust contact op.  Bel mij op 06-39464269 of zoek contact via één van onderstaande kanalen.

Google+Facebook

Twitter LinkedInPinterest