Edwin zoekt werk, Edwin heeft werk

De campagne edwinzoektwerk.nl heeft zijn doel bereikt, Edwin heeft werk!
Met behulp van een bannercampagne, inzet van social media en verkregen free publicity is traffic naar de landingspagina gegenereerd. Gedurende de actieperiode hebben 1400 unieke bezoekers de site bezocht: hiervan hebben 67 personen mijn cv gedownload en 64 personen mijn Pinterest cv bekeken. Met als belangrijkste resultaat… die nieuwe baan!

edwin-zoekt-werk

Edwin kijkt verder

De komende periode werk ik als arbeidsmarktcommunicatiespecialist bij Tata Steel, een tijdelijk functie. Ik ben geïnteresseerd in functies die ik aansluitend op deze opdracht kan invullen. Ik ben op mijn plek bij een organisatie met visie en ambitie. Waar de medewerkers gezien worden als onmisbare resources. Een organisatie waar ik met plezier resultaten kan boeken en waar ik trots op kan zijn. Waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. De omvang of branche is minder relevant, zolang we maar een klik hebben.

Wil je kennis maken? Weten of onze visie en ideeën over  arbeidsmarktcommunicatie en personeelswerving overeenkomen? Neem gerust contact op. Bel mij op 06-39464269 of zoek contact via één van onderstaande kanalen, zodat we een afspraak kunnen maken. Ik kom graag een kop koffie drinken!

Google+Facebook

Twitter LinkedInPinterest